Laura Tesoro: "Dit baart me grote zorgen, het laat me niet los" Buitenland
Buitenland

Laura Tesoro: "Dit baart me grote zorgen, het laat me niet los"

Laura Tesoro: "Dit baart me grote zorgen, het laat me niet los"

Uit een onderzoek blijkt dat jongeren zich een heel pak ongelukkiger voelen dan vóór de coronacrisis. Dat hoeft misschien niet te verbazen, maar het blijft een betreurenswaardig feit. Dat vindt ook Laura Tesoro.

“Ik lees vooral veel op Twitter en ik word er heel verdrietig van”, bekent Laura in Billie. “Je wil niet weten hoeveel tweets van jonge meisjes en jongens ik al heb zien passeren die zeggen: Ik ben op, I can't do this anymore. Noodkreten waar niet naar wordt geluisterd.”

“Ik vind dat heel erg", zegt de zangeres. "Want dat zijn mensen die op dit moment zorgeloos zouden moeten zijn en die op die leeftijd eigenlijk al genoeg aan hun hoofd hebben met het zoeken naar hun eigen identiteit.”

"Ik vind het heel moeilijk dat ik er op die manier niet voor mijn fans kan zijn"

“Ik voel dat veel jongeren zich eenzaam, onbegrepen en ongehoord voelen. Dat baart me zorgen, want dat is wel de nieuwe generatie", merkt Laura op. "Dat zijn de mensen die gaan doen wat nu de volwassenen doen. En die zijn allemaal zo ongelukkig. Ik vind dat moeilijk om te zien.”

“Ik kan het ook moeilijk loslaten", geeft ze heel eerlijk toe. "Het enige wat ik kan doen, is er alles aan doen om deze zomer toch iets van muziek te kunnen brengen. Ik vind het heel moeilijk dat ik er op die manier niet voor mijn fans kan zijn."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws