Peter Van de Veire: "Dat waren de meest gruwelijke vragen" Buitenland
Buitenland

Peter Van de Veire: "Dat waren de meest gruwelijke vragen"

Peter Van de Veire: "Dat waren de meest gruwelijke vragen"

Peter Van de Veire is de Slimste Mens ter Wereld. Tien jaar geleden nam hij ook al eens deel, maar toen werd het helemaal niet zo'n groot succes.

“Dit keer heb ik me grondig voorbereid”, zegt de Van de Veire aan HLN. ”Ik wist in april, mei al dat ik ging meedoen en ik wilde het spel écht spelen. En winnen. Ik heb naar heel veel afleveringen gekeken bijvoorbeeld. Dan ga je patronen herkennen, al zat ik ook met heel wat blanco’s. Over films en regisseurs wist ik nauwelijks wat. Dus heb ik voordurend gepingpongd met mijn vrouw, die dat wel meer volgt."

"Echt blokken kan je niet. Er is gewoon veel te veel informatie. Maar ik heb de kranten wel veel aandachtiger gelezen. Lijstjes gemaakt in mijn hoofd. Op een bepaald moment staat heel je leven in functie van dat spel. Zelfs tijdens het koken. Ha, vol au vent! Hoe maak je dat? Die reflex. Ik vond dat overigens de meest gruwelijke vragen. Wat zit er in de handtas van een vrouw. Ik weet dat niet. Ik kom daar nooit in", lacht Van de Veire.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws