Zondag 2 Mei 2021 - 14:00   I   door Redactie

Messi eist monstertransfer bij Barcelona: “Ik teken enkel bij als hij komt”

Messi eist monstertransfer bij Barcelona: “Ik teken enkel bij als hij komt”

Blijft hij of blijft hij niet? Lionel Messi (33) is over iets minder dan twee maanden einde contract bij FC Barcelona en er is tot nader order nog geen duidelijkheid omtrent zijn toekomst. De tijd tikt, en niet bepaald in het voordel van Barça.

Bij Barcelona zijn ze er als de dood voor dat Messi straks vertrekt. Liefst van al wil de clubleiding van De Blaugrana de 33-jarige Messi een contract voor het leven geven. De Argentijn twijfelt - meer dan ooit tevoren.

 

Messi is ook in de herfst van carrière nog steeds razend ambitieus. Hij wil voor nieuwe titels kunnen spelen, zowel in Spanje als in de Champions League. En daarom wil de Argentijn enkel en alleen de beste spelers rondom zich.

Ultimatum

Messi heeft een lucratief aanbod van Paris Saint-Germain op zak. De Vlo is gecharmeerd door het project van PSG en de bedragen die de Parijzenaars hem willen betalen. Al blijft zijn hart wel voor Barcelona kloppen. En daarom heeft Messi zijn huidige werkgever voor een ultimatum gesteld.

Hij wil dat Barcelona zijn boezemvriend Neymar voor het einde van juni weghaalt bij PSG. Dat melden diverse Spaanse websites. “Enkel als Neymar terugkomt naar Camp Nou, teken ik bij”, zou Messi aan het bestuur van Barça laten weten hebben. Benieuwd of Barcelona tegemoet kan komen aan de eis van zijn sterspeler.

TAGS  I  Barcelona  I  PSG