‘Anderlecht, Standard én Genk bieden op grote naam’ Sport
Sport

‘Anderlecht, Standard én Genk bieden op grote naam’

‘Anderlecht, Standard én Genk bieden op grote naam’

Het seizoen nadert stilaan zijn apotheose en er staat nog héél wat op het spel, maar achter de schermen zijn verschillende Belgische topclubs ook al bezig met het volgende seizoen. Zo tonen RSC Anderlecht, Standard en KRC Genk zich al erg actief op de transfermarkt.

Roemeense media melden dat Anderlecht, Standard en Genk om de handtekening van Ianis Hagi strijden. De 20-jarige zoon van gewezen vedette Gheorge blinkt uit bij Viitorul in eigen land en wil in het tussenseizoen een stap hogerop zetten.

Eerder deze week raakte bekend dat Anderlecht een scout naar Roemenië stuurde om Hagi te gaan bekijken. Paars-wit is niet de enige gegadigde, want in het verleden werd de polyvalente aanvallende middenvelder ook al gescout door Genk en Standard.

Meer dan 2 miljoen

Volgens berichten in de Roemeense pers zouden de Belgische clubs zelfs al volop aan het bieden zijn op Hagi. Wat hij precies moet kosten, is niet duidelijk. Viitorul betaalde in januari 2018 nog 2 miljoen euro aan Fiorentina om de speler terug te halen. Wellicht moet hij nu een veelvoud van dat bedrag opleveren.

Populair

Laatste nieuws