Student van amper 18 jaar overleden na krijgen van AstraZeneca-vaccin Buitenland
Buitenland

Student van amper 18 jaar overleden na krijgen van AstraZeneca-vaccin

Student van amper 18 jaar overleden na krijgen van AstraZeneca-vaccin

Op 18 maart is een Franse student gestorven nadat hij het AstraZeneca-vaccin had toegediend gekregen. Volgens het autopsierapport is er wellicht een oorzakelijk verband tussen het vaccin en de dood van de jongeman.

Op 18 maart overleed een student uit Nantes na het krijgen van het AstraZeneca-vaccin. Het autopsierapport versterkt de hypothese dat er een oorzakelijk verband is tussen de dood van de student en het vaccin.

In dit geval zou er sprake zijn van trombose in de milt. Het is intussen al bekend dat trombose een mogelijke bijwerking kan zijn van AstraZeneca. Het slachtoffer kreeg het vaccin op 8 maart en stierf acht dagen later.

Meerdere onderzoeken

In Frankrijk zijn drie onderzoeken geopend naar aanleiding van het overlijden van mensen na het krijgen van het AstraZeneca-vaccin. In ons land wordt AstraZeneca niet meer toegediend aan mensen onder 41 jaar, tenzij ze hun eerste injectie al gekregen hebben.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws