-->

Annelien Coorevits doet schokkende onthulling bij Kat Kerkhofs: "Dat vergeet ik nooit"

Annelien Coorevits doet schokkende onthulling bij Kat Kerkhofs:
Zondag 2 Mei 2021 - 14:00   I   door Redactie

Kat Kerkhofs heeft niet alleen haar tv-programma 'Kat Zonder Grenzen' waarmee ze scoort. Op de Instagrampagina van VIER belt ze in Homeparty ook af en toe met een BV om te zien hoe die zijn of haar quarantaine doorbrengt.

Afgelopen week was Annelien Coorevits, de gewezen presentatrice van Temptation Island, aan de beurt. Beiden kennen elkaar natuurlijk niet alleen vanuit de tv-wereld, maar vooral via de voetbalwereld.

Want het is niet omdat Annelien Coorevits nu gescheiden leeft van Anderlecht-boegbeeld Olivier Deschacht - die recent aankondigde dat hij stopt als profvoetballer - dat Kat Kerkhofs als vrouw van Rode Duivel Dries Mertens geen contact meer heeft met haar.

In de korte babbel haalde Annelien onder meer een anecdote boven vanachter de schermen van Temptation Island over de gespierde verleider Alex. "Ik zal nooit vergeten dat hij zei tegen mij 'Ik ben een trofee, je moet mij verdienen. Dus als je het eens wil proberen...' Ik dacht bij mezelf: 'Wat zegt die nu? Als zo iemand later met mijn dochter..."

TAGS  I  Anderlecht  I  Napoli  I  Rode Duivels  I  Sport  I  Voetbal