Maandag 3 Mei 2021 - 10:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

‘Thuis’-kijkers vernietigend voor Paulien: “Wat een trut!”

‘Thuis’-kijkers vernietigend voor Paulien: “Wat een trut!”

Kobe probeerde tevergeefs zijn relatie met Paulien te redden. Voor haar staat haar besluit vast: het is voorbij. Kijkers hopen dat Kobe deze klap snel te boven komt. Paulien, daarentegen, kan niets meer goed doen in hun ogen.

“Wat een trut! Ik ben er zo kwaad op!”, briest iemand op een van de ‘Thuis’-fanpagina’s. “Paulien is al even zot als haar moeder. Kobe is een goeie jongen en verdient zoiets niet.” Een ander reageert: “Ik hoop dat Jacques haar iets aandoet! Hij heeft Tilly ook verkracht? En dan hoop ik dat niemand haar steunt als ze horen dat ze sowieso nog contact had met Jacques.”

“Paulien is een echte trut”, aldus een kwade kijker. “Het is door haar dat ze zo rap aan die adoptie begonnen zijn. En nu kan ze zo rap ‘de knop omzetten’? Ik heb altijd sympathie gehad voor haar, maar trop is te veel.”

“Van mij mag Pauline eruit geschreven worden”, lezen we nog. “Ik vind dat ze wel met Jacques naar het buitenland mag afreizen. Of samen opgenomen worden bij haar moeder in de instelling. Maar ik denk dat ze het nog heel zwaar gaat krijgen met Karin, die haar zoon nu in bescherming gaat nemen. We gaan het zien.”

TAGS  I  Thuis  I  shownieuws