Maandag 3 Mei 2021 - 12:32   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Eddy Planckaert maakt zich grote zorgen: "Het is echt bang afwachten"

Eddy Planckaert maakt zich grote zorgen:

Eddy Planckaert maakt zich zorgen om zijn zoon Junior, die een motorongeval achter de rug heeft. De revalidatie van Junior zal nog lange tijd duren. "Het is een lelijke breuk", zegt Eddy.

"Het is niet zo evident, het is een serieuze breuk. Het is nu bang afwachten hoe het gaat evolueren. Het is geen beenbreuk die op één, twee, drie gaat gedaan zijn", legt Eddy uit aan Showbizz TV. "Er is werk aan. De kinesist is juist geweest en de verpleging komt dan straks. Laat ons hopen dat alles goed komt. Het zal krachten kosten om terug de oude Junior te worden."

Eddy wil niet heel veel kwijt over hoe het ongeval gebeurd is. "Het is op een domme manier gebeurd. Hij kan heel goed met de motor rijden. Ze rijden heel vaak. Ik praat er zelf ook nog niet zo graag over."

Alleen in ziekenhuis

Bovendien konden ze Junior niet bezoeken in het ziekenhuis. "Hij werd binnengebracht in het ziekenhuis en hij moest daar alleen liggen. Het is natuurlijk een grote mens, maar je wil er toch eens graag bij zijn. Het zijn hele rare tijden. Het is bijna erger dan tijdens een oorlog. Je wordt van alles afgeschermd. Het is echt een moeilijke periode."

TAGS  I  Eddy Planckaert  I  Junior Planckaert  I  shownieuws