Dinsdag 4 Mei 2021 - 08:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ openhartig over seks met Candice

Marijn uit ‘Blind Getrouwd’ openhartig over seks met Candice

Dat Marijn Lenaerts en Candice Martens het ‘Blind Getrouwd’-experiment met twee vingers in de neus zouden overleven, stond in de sterren geschreven. Beide partijen begonnen eraan met het idee dat ze zich volledig zou geven.

“Zelfs al stond er iemand in die trouwzaal van wie ik eventueel gedacht zou hebben dat die niet mijn type was”, zegt Marijn in een gesprek met Gazet van Antwerpen. “Ik wou het sowieso plezant maken. Want zo kan er veel ­groeien. Candice stapte er ook zo in.” 

"Met mijn vrienden zou ik daar ook over praten"

Dat Marijn en Candice zo eerlijk uitkwamen voor hun ‘zwoele nacht’, maakte bij heel wat mensen de tongen los. Zelfs de ouders van Candice spraken zich erover uit. “Och, we hebben dat nu ook niet voor hun neus gedaan, hè", zegt Marijn. "Voor de rest heb ik daar geen probleem mee. Ik weet hoe kinderen gemaakt worden. Zij hebben dat ook gedaan, want Candice is er.” 

“Sommige kijkers vonden het misschien vreemd dat we daar zo open over waren, maar dat is nu toch geen taboe meer?", vindt Marijn. "Met mijn vrienden zou ik daar ook over praten. Ik heb altijd gezegd dat ik mezelf wou blijven in dat programma. Dat is nog een goeie tip voor wie wil deelnemen aan ‘Blind Getrouwd': blijf jezelf."

TAGS  I  Marijn Lenaerts  I  Candice Martens  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws