-->

'Real Madrid gooit Eden Hazard buiten'

'Real Madrid gooit Eden Hazard buiten'
Maandag 3 Mei 2021 - 19:30   I   door Redactie

Zullen we ooit weten hoe de carrière van Eden Hazard er bij Real Madrid had uitgezien zónder al die blessures? Wie dacht daar volgend seizoen nog iets van zien, komt wellicht bedrogen uit.

Want in Spanje valt te horen dat de beslissing over de Rode Duivel al gevallen is, ook al zou hij bij zijn comeback de volgende weken nog alles kapot spelen. De reden is simpel: Real Madrid gelooft niet dat Hazard eens een heel seizoen de (hoge) verwachtingen zal kunnen klaarmaken. 

En dus is de Koninklijke al een tijdje op zoek naar een manier om onze landgenoot zo naar de uitgang te loodsen dat de financiële schade toch nog een beetje binnen de perken blijft. Want de Spanjaarden betaalden in 2019 maar liefst 150 miljoen euro.

Helemaal zullen ze die som nooit meer kunnen recupereren, door zijn felgezakte marktwaarde en ook zijn leeftijd speelt mee. Maar nu zou er een oplossing uit de bus gekomen zijn waar Real Madrid mee kan leven.

Opvallende uitspraak

En die ligt in Engeland. Hazard zou namelijk in een ruiloperatie betrokken worden met Paul Pogba van Manchester United. Het was naar verluidt dan ook helemaal niet toevallig dat Mino Raiola, de manager van Pogba, daar onlangs een opvallende uitspraak over deed.

“Een ruildeal tussen Hazard en Pogba?  Waarom niet, als beide partijen daar blij mee zijn”, hintte hij. Waar rook is, is vuur zou in dit geval meer dan ooit gelden. Dat Manchester United een rivaal van Hazards ex-club Chelsea zou geen obstakel zijn. Want de Rode Duivel zou er zelf ook voor open staan.

Familiale geluk

De aanvallende middenvelder heeft er nooit een geheim van gemaakt hoe goed hij en zijn gezin zich wel niet voelden in Engeland. Terwijl hij in Spanje een hoop kritiek naar zijn hoofd kreeg. Deze transfer zou een manier zijn om én dat familiale geluk terug te vinden én zijn carrière te herlanceren. Afwachten of er voor of na het EK al nieuws komt.

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Voetbal  I  Manchester United  I  Chelsea