Dinsdag 4 Mei 2021 - 11:30   I   door Redactie

Erg opmerkelijke onthulling over Kevin De Bruyne: “Dat doet hij, ja"

Erg opmerkelijke onthulling over Kevin De Bruyne: “Dat doet hij, ja

Kevin De Bruyne (29) is in de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de beste spelers ter wereld. Vanavond kan de Rode Duivel zich met zijn club Manchester City verzekeren van een plaats in de finale van de Champions League. KDB heeft een afspraak met de geschiedenis.

De druk op Manchester City is in de voorbije weken alleen maar toegenomen. The Cityzens dromen van een eindzege in het kampioenenbal. Pep Guardiola kent het belang van de return tegen Paris Saint-Germain en heeft er dan ook alles aan gedaan om zijn ploeg op de best mogelijke manier voor te bereiden.

De spelers van Man City moeten zich pas vandaag op de club melden. Guardiola wil dat zijn spelers rustig blijven, niet te veel aan winnen denken en de match tegen PSG gewoon spelen. Volgens Het Laatste Nieuws is het voor De Bruyne alleszins geen probleem om zich rustig voor te bereiden en gefocust te zijn.

IJskoud

“Als één van de kinderen ziek is, durft hij wel eens uit eigen beweging op de club te komen slapen”, doet de krant een straffe onthulling over De Bruyne. Het onderstreept alleen maar wat voor een modelprof hij is. “Niets slaat hem in de aanloop naar een match uit zijn lood. IJskoud. Zenuwpeil onder nul”, voegt HLN er verder nog aan toe.

TAGS  I  Manchester City  I  PSG  I  Rode Duivels  I  KRC Genk  I  voetbal