-->

Vadis Odjidja lijkt op weg naar déze Belgische topclub

Vadis Odjidja lijkt op weg naar déze Belgische topclub
Dinsdag 4 Mei 2021 - 16:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht timmert aan de weg naar de top. Onder aanvoer van Wouter Vandenhaute en Vincent Kompany wil men bij paars-wit opnieuw aanknopen met de successen van weleer. Anderlecht is ambitieus en dat laat zich ook voelen op de transfermarkt.

Met Lior Refaelov (35) legde Anderlecht bijvoorbeeld al een serieuze aanwinst vast voor volgend seizoen. Refaelov komt over van rechtstreekse concurrent Antwerp. De kans is overigens reëel dat RSCA straks nog eens gaat shoppen bij een Belgische topclub.

Bij AA Gent oogt de toekomst van Vadis Odjidja (32) onzeker. Odjidja heeft niet bepaald een geweldige relatie met trainer Hein Vanhaezebrouck en dat kan er tijdens de zomer zelfs toe leiden dat de middenvelder andere oorden opzoekt.

Een overstap naar Anderlecht is daarbij niet uitgesloten. Odjidja flirtte in het verleden al eens eerder met een terugkeer naar paars-wit. Hij heeft een goede band met Wouter Vandenhaute en de RSCA-voorzitter is een fan van het eerste uur. Eén plus één is twee.

Financieel haalbaar?

Of Anderlecht straks een poging onderneemt om Vadis los te weken in de Ghelamco Arena, hangt af van verschillende factoren. Eerst en vooral zou Odjidja bij paars-wit enkel écht in beeld komen als Albert Sambi Lokonga (21) vertrekt. En daarnaast is het niet duidelijk of Odjidja op financieel vlak haalbaar is voor de Brusselaars.

Poll: Vind jij dat Anderlecht een poging moet ondernemen om Odjidja binnen te halen?
TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Club Brugge  I  voetbal