Dinsdag 4 Mei 2021 - 13:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Zanger Christoff krijgt snoeiharde kritiek te verwerken: “Echt erg dat hij dit doet”

Zanger Christoff krijgt snoeiharde kritiek te verwerken: “Echt erg dat hij dit doet”

Enkele jaren terug liet Christoff, net als Gert Verhulst, een ooglidcorrectie doen. Maar deze begon weer te zakken, waardoor de zanger een vermoeidere uitstraling kreeg. Hij besloot om daar iets aan te doen en daar kwam hij eerlijk voor uit in ‘De Cooke en Verhulst Show’.

Kijkers waren echter allerminst onder de indruk. “Spijtig, maar dit vind ik er een beetje over”, reageerde iemand achteraf op de sociale media. “Ik begrijp dat je iets aan je ogen moet laten doen, maar je wenkbrauwen, denk toch eens aan de mensen die echt medische zorg nodig hebben…” 

“En dat voor een mooie, jonge man van amper 44 jaar”, schreef een ander. “Echt erg dat hij zich daarmee bezig houdt. Wat gaat hij binnen 10 of 20 jaar doen?” “Ja, spijtig dat hij zijn leeftijd niet kan aanvaarden”, vindt een kijker. “Straks zijn het al plastic mensen die hier rondlopen. En in een tijd van corona worden niet-dringende ingrepen uitgesteld maar dit gaat dan wel voor?”

"Voor wenkbrauwlift heeft hij precies toch nog geld genoeg"

“En dan maar klagen dat ze aan de spaarcentjes moeten zitten omdat ze al meer dan een jaar geen optredens hebben”, briest een man. “Voor alles wat zij doen hebben ze een personal trainer! Wat denk je dan van iemand die al meer dan een jaar zijn werk kwijt is door corona en niet zo’n grote buffer opzij heeft staan? Die weten niet wat een gewone mens meemaakt…” 

“Er liggen mensen te lijden in ziekenhuizen en hij maar mekkeren: ‘Ooh het doet ongelooflijk pijn!’”, lezen we nog. En ook: “Eerst komt hij klagen over geldtekort, maar voor wenkbrauwlift heeft hij precies toch nog geld genoeg!"

TAGS  I  Christoff  I  shownieuws