Peter Van de Velde gooit nog wat olie op het vuur: “Zij zullen niet blijven lachen in ‘Thuis’” Buitenland
Buitenland

Peter Van de Velde gooit nog wat olie op het vuur: “Zij zullen niet blijven lachen in ‘Thuis’”

Peter Van de Velde gooit nog wat olie op het vuur: “Zij zullen niet blijven lachen in ‘Thuis’”

In ‘Thuis’ is de spanning te snijden. De gemene Jacques heeft ervoor gezorgd dat niemand nog op zijn gemak is. Toch zijn er af en toe lichtpuntjes.

Zo is er de relatie van Bob en Tamara die, hoewel ze door de ziekte van Bob onder druk komt te staan, steeds sterker lijkt te worden. Een schattige foto die gisteren op een van de ‘Thuis’-fora verscheen en waarop een lachende Bob en Tamara te zien zijn, kreeg plots een grimmig karakter. Dat heeft allemaal te maken met een reactie van Peter Van de Velde.

“Ze gaan niet blijven lachen"

Peter, die de rol van de slechte Jacques - die momenteel op de hielen wordt gezeten door de politie - speelt, schreef namelijk: “Ze gaan niet blijven lachen… Wacht maar!” Meer hadden de fans natuurlijk niet nodig om op hun paard gezet te worden.

Wat Peter hier precies mee bedoeld, is onduidelijk. Gaat de kanker roet in het eten strooien bij het dolverliefde, maar getergde koppeltje? Kijkers vrezen alvast dat Jacques het plots in zijn hoofd zal krijgen om hen iets vreselijks aan te doen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws