Antwerp drijft het heel ver door en pest Gouden Schoen Refaelov weg voetbal
voetbal

Antwerp drijft het heel ver door en pest Gouden Schoen Refaelov weg

Antwerp drijft het heel ver door en pest Gouden Schoen Refaelov weg

Wat een triest einde. Na drie mooie jaren bij Antwerp verloopt het afscheid van Lior Refaelov compleet in mineur. De Gouden Schoen mag nu zelfs niet meer meetrainen met de groep.

Het Laatste Nieuws weet immers dat beide partijen tot de conclusie kwamen dat het beter is dat Refaelov na de bekendmaking van zijn overgang naar Anderlecht deze zomer in de komende twee weken individueel zijn conditie onderhoudt.

Zaterdag staat... Anderlecht-Antwerp op het programma. Het behoeft dus amper twijfel dat het vooral The Great Old is die heeft aangedrongen op het verwijderen van de spelmaker uit de A-kern. Eerder kwam al het nieuws dat hij niet meer in actie mocht komen in play-off 1.

Zoals steeds reageerde Refaelov als een gentleman, ook al blijft Antwerp maar klappen uitdelen. Via Instagram liet de Israëliër verstaan dat hij niet meer zal terugkeren. "Tijd om afscheid te nemen. Dit waren drie fantastische jaren. Veel dank aan iedereen. Ik kijk al uit naar volgend seizoen. Tot snel."

Professional

Refaelovs makelaar Dudu Dahan benadrukt in de krant dat zijn poulain er alles aan zal doen om in vorm te blijven. "Lior is een echte professional", aldus Dahan. "Hij traint nu zelfs meer en eet minder dan voordien." Maar het zal toch met een heel bittere nasmaak zijn.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws