Elke Clijsters vlak voor finale van 'The Bachelorette': "Bij hem ligt de voorkeur ja" Buitenland
Buitenland

Elke Clijsters vlak voor finale van 'The Bachelorette': "Bij hem ligt de voorkeur ja"

Elke Clijsters vlak voor finale van 'The Bachelorette': "Bij hem ligt de voorkeur ja"

'The Bachelorette' krijgt z'n ontknoping. Elke Clijsters moet een keuze maken tussen Django en Wouter. Om echt wel de goede keuze te maken, gaat ze raad vragen bij haar zus Kim. Ze geeft ook toe dat de voorkeur van haar ouders uitgaat naar Wouter.

Elke stelt de twee mannen voor aan Kim. "De ene heet Wouter. Hij is wat ouder en heeft al veel meegemaakt. Een heel grappige, een leuke en een speelse man. Hij ziet er ook goed uit. Daar is wel zo'n basis van vriendschap. Die is deze ochtend bij mama en Jan gekomen", legt Elke uit.

Daarop steekt de mama haar duim in de lucht. "Daar gaat precies de voorkeur al naar uit", lacht Kim, waarop Elke instemt. "Ja, maar dan komt de tweede. Die wordt dertig volgende maand, dus die is vijf jaar jonger dan ik. Daar is echter wel al een kus geweest en tot hem ben ik lichamelijk heel fel tot aangetrokken. Een heel leuke gast, weinig rugzak, weinig bagage. Heel leuk, heel grappig."

Advies van Kim

"Ik weet oprecht niet wie ik moet kiezen", vervolgt Elke. "Ik weet het echt niet." Kim geeft de raad om haar gevoel te volgen. "Garantie heb je nooit. Je moet kijken voor wie het gevoel het sterkst is. Je moet je gevoel volgen."

Populair

Laatste nieuws