-->

Verrast Club Brugge met komst van Blessin als opvolger van Clement?

Verrast Club Brugge met komst van Blessin als opvolger van Clement?
Donderdag 6 Mei 2021 - 10:00   I   door Redactie

Het is voorlopig nog niet duidelijk wat de toekomstplannen van Philippe Clement zijn. De trainer ligt na afloop van dit seizoen nog één jaar onder contract bij Club Brugge, maar het is niet uitgesloten dat hij naar het buitenland vertrekt.

Clement geniet interesse van ploegen uit andere competities. Als hij straks een derde opeenvolgende Belgische landstitel verovert, is het niet uitgesloten dat Clement vertrekt bij Club Brugge. De coach koos in een recent verleden altijd de vlucht vooruit, zelfs toen het goed liep bij Waasland-Beveren en KRC Genk.

“Volgens mij speelt dat wel door het hoofd van Clement. Het kan niet anders. Als hij weer kampioen wordt met Club Brugge en er komt een ploeg uit het buitenland aankloppen… Dan zie ik hem wel vertrekken”, aldus Filip Joos in de podcast 90 Minutes.

Blessin

Waarna ook de naam van Alexander Blessin, de succescoach van KV Oostende, ter sprake komt. “Het is simpel: hij moet vertrekken bij KV Oostende”, zegt Sam Kerkhofs. “Even goed doen met Oostende, zal niet makkelijk zijn. Als Clement vertrekt bij Club Brugge, dan zou Blessin een goede opvolger zijn voor hem”, besluit Kerkhofs.

Door zijn goede prestaties aan 't Zeetje werd Blessin eerder ook al genoemd bij Antwerp. Het is goed mogelijk dat Frank Vercauteren straks vertrekt op de Bosuil. In dat geval zou Blessin een belangrijke kandidaat zijn om het roer over te nemen bij The Great Old.

Poll: Zou Blessin de juiste trainer zijn voor Club Brugge?TAGS  I  Club Brugge  I  KV Oostende  I  Antwerp  I  voetbal