Geweldig voor Laura Tesoro en haar vriend Jordan: “Dit is de eerste keer in mijn leven” Buitenland
Buitenland

Geweldig voor Laura Tesoro en haar vriend Jordan: “Dit is de eerste keer in mijn leven”

Geweldig voor Laura Tesoro en haar vriend Jordan: “Dit is de eerste keer in mijn leven”

Laura Tesoro heeft er een uiterst rustig jaar opzitten. De reden moet niet al te ver worden gezocht. Door de coronacrisis vielen een jaar lang namelijk al haar optredens weg.

Toch heeft de 'No Limits'-zangeres zich tijdens die periode allerminst verveeld. Zo heeft ze met haar vriend Jordan een zaak opgestart: een webshop die wijnkokers verkoopt, genaamd Sip Surprise. "We zijn allebei wijnlovers en we nemen ook steevast een fles mee als we bij iemand gaan eten", zegt Laura in Het Laatste Nieuws. "We wilden daar een volwaardig cadeau van maken en dus hebben we die kokers ontworpen.”

"Het is de eerste keer in mijn leven dat er een soort plan B is"

“Voorlopig hebben we nog maar vier designs, maar we willen het assortiment uitbreiden”, verzekert Laura. “Zie het als een kaartje, maar dan the next level. Een fles wijn met een koker waar een toffe quote op staat, zoals: Your day just got better.”

“Eind april hebben we het bedacht, en in oktober zijn we online gegaan”, zegt de zangeres nog. “Het is voorlopig vooral een leuk project on the side, dat ik samen met mijn lief kan doen. Het is de eerste keer in mijn leven dat er een soort plan B is. Ik vond het best spannend”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws