'Eden Hazard verlaat Real Madrid onmiddellijk en realiseert erg straffe transfer' voetbal
voetbal

'Eden Hazard verlaat Real Madrid onmiddellijk en realiseert erg straffe transfer'

'Eden Hazard verlaat Real Madrid onmiddellijk en realiseert erg straffe transfer'

Real Madrid werd woensdagavond door Chelsea uit de Champions League geknikkerd. De Europese exit komt hard aan bij De Koninklijke. Voorzitter Florentino Perez zou van plan zijn om met de grove borstel door de kern te gaan.

Perez wil enkele vetbetaalde vedettes zien vertrekken - liefst zo snel mogelijk. Volgens Don Balon wil de Real Madrid-voorzitter onder meer Toni Kroos, Sergio Ramos, Luka Modric én Eden Hazard van de hand doen.

Geduld is op

Hazard is bezig aan zijn tweede seizoen bij Real Madrid, maar kon tot dusver niet overtuigen. Meerdere blessures gooiden roet in het eten, maar het geduld van de Real-top is nu op.

De teleurstellende prestatie van Hazard tegen Chelsea is de druppel die de emmer deed overlopen. De Koninklijke gaat Hazard in de zomer verkopen, desnoods met verlies. Opmerkelijk: Britse bronnen maken gewag van een transfer naar... Chelsea. The Blues zouden hun gewezen sterspeler graag terug willen.

Als het straks tot een terugkeer naar Stamford Bridge komt, zou dat best opvallend zijn. Dan bewees onze landgenoot Chelsea woensdag alvast een dienst door niet bepaald geweldig voor de dag te komen.

PSG

Al is het nog afwachten of Hazard ook effectief bij Chelsea gaat tekenen. Volgens Spaanse bronnen is ook Paris Saint-Germain in de markt voor de kleine Belg. PSG moet rekening houden met een vertrek van Kylian Mbappé en Neymar, daarom is de clubleiding op zoek naar nieuwe sterren.

Waar Hazard straks zal belanden, moet nog blijken. Volgens de bewuste Spaanse bronnen staat het echter vast dat onze landgenoot zal vertrekken bij Real. En ondanks twee erg magere seizoenen mag Hazard zich toch opmaken voor een nieuwe toptransfer.

Populair

Laatste nieuws