Arlette, de mama van Natalia, openhartig over schoonzoon Frederik: “Dat is moeilijk met hem in huis” Buitenland
Buitenland

Arlette, de mama van Natalia, openhartig over schoonzoon Frederik: “Dat is moeilijk met hem in huis”

Arlette, de mama van Natalia, openhartig over schoonzoon Frederik: “Dat is moeilijk met hem in huis”

Fans van Natalia hebben het wellicht al gemerkt op Instagram: de zangeres laat sinds enkele maanden maaltijdboxen van Hello Fresh aan huis leveren. Zo probeert ze thuis ook af en toe te koken. Het enige probleem: Natalia kookt niet zo graag.

“Gelukkig kookt Frederik wel heel graag, met alles erop en eraan”, zegt Arlette over haar schoonzoon in Story. “Natalia wil nog vijf resterende zwangerschapskilo’s kwijt, maar dat is moeilijk met zo’n goede kok in huis”, lacht ze. “Zelf ben ik zowat veertig kilo verloren via een maagverkleining. Na de dood van mijn man begon ik te emo-eten. Ik herkende mezelf niet meer. Nu voel ik me weer goed in mijn vel.”

"Mijn man en ik konden enorm genieten van gastronomisch eten"

Arlette is - in tegenstelling tot haar bekende dochter - wél een keukenprinses. “Ik heb mezelf leren koken”, vertelt ze. “Mijn ouders hadden een drukke kledingzaak. Eten maken lieten ze aan derden over en de kinderen zaten op internaat. Toch heb ik een grote passie voor koken ontwikkeld. Mijn man en ik konden enorm genieten van gastronomisch eten…"

“Maar sinds het overlijden van Willy, nu meer dan tien jaar geleden, kook ik niet vaak meer”, bekent ze. “Voor één persoon is dat zo omslachtig, je hebt snel overschotten. Dus ga ik regelmatig op restaurant, of schuif ik mijn voeten onder tafel bij Natalia.”

Populair

Laatste nieuws