Sven uit 'Blind Getrouwd' deelt steek uit aan ex-vrouw Veerle Buitenland
Buitenland

Sven uit 'Blind Getrouwd' deelt steek uit aan ex-vrouw Veerle

Sven uit 'Blind Getrouwd' deelt steek uit aan ex-vrouw Veerle

Sven uit 'Blind Getrouwd' maakte bekend dat hij een nieuwe relatie heeft. Hij is nu samen met Petra. Het huwelijk met Veerle draaide uit op een sisser. Al snel bleek dat Veerle niet verder wou met Sven.

“Drie maanden geleden gingen we voor het eerst op date”, schreef Sven op zijn Facebookpagina over zijn nieuwe relatie met Petra. “En om niet altijd te wandelen - wandelen - wandelen, besloten we om samen een podcast te maken. Resultaat: de podcast is af, en tussen ons is het dik aan.”

“Wij hebben elkaar leren kennen na de opnames en voor de uitzending van 'Blind Getrouwd'. Intussen zijn we drie maanden samen en ja, da’s drie keer zolang als mijn laatste huwelijk”, geeft hij een steekje aan Veerle op Radio 2. “Hopelijk is Petra nu wel de ware.”

Daten

Hij leerde Petra online kennen. “Petra had een website gemaakt om te daten. Ze had een oproep gedaan om haar uit te nodigen voor een leuk afspraakje. Eerst bleven we netjes op anderhalve meter, maar we zaten toch al snel in elkaars bubbel.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws