Sihame El Kaouakibi weigert mee te werken met gerecht Politiek
Politiek

Sihame El Kaouakibi weigert mee te werken met gerecht

Sihame El Kaouakibi weigert mee te werken met gerecht

Donderdag zijn er verschillende huiszoekingen gebeurd in het kader van het onderzoek naar de mogelijke fraude van Sihame El Kaouakibi. De onderzoeksrechter nam de boekhouding en computerbestanden in beslag.

"El Kaouakibi werkt niet mee", zegt journalist Faroek Özgunes in VTM NIEUWS. "Ze heeft geen tekst en uitleg gegeven over al die beschuldigingen en valse facturen. Er is dus weinig informatie en het gerecht gaat het nu gewoon halen."

Er zijn stukken van de boekhouding verdwenen. Het gerecht probeert die nu zelf te vinden. Ook computers, agenda's en harde schijven zijn interessant voor de onderzoekers. "Enkele weken geleden heeft het gerecht al eens een huiszoeking gedaan bij een gewezen medewerkster van El Kaouakibi", stipt Özgunes aan.

Geen verhoor

El Kaouakibi en haar partner werden nog niet ondervraagd. "Daar is het nog te vroeg voor. Men wil eerst zicht krijgen op al haar financiële transacties. Op het ogenblik dat men daar een beeld van heeft, zullen zij en haar partner uitgenodigd worden voor een verhoor", stelt Özgunes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws