Vrijdag 7 Mei 2021 - 16:30   I   door Redactie

'Real Madrid maakt winst op Hazard na absoluut monsterbod'

'Real Madrid maakt winst op Hazard na absoluut monsterbod'

Eden Hazard (30) is kop van Jut na de Europese uitschakeling van Real Madrid. De Rode Duivel kreeg sinds woensdagavond al bakken kritiek over zich heen. Het lijkt zelfs een vertrek bij Real in te leiden.

Donderdag raakte al bekend dat Hazard in de zomer zal vertrekken op Santiago Bernabéu. Het bestuur van Real Madrid gelooft niet dat het de allerbeste Hazard nog te zien gaat krijgen en wil de speler daarom verkopen. Dat onze landgenoot het DNA van Real niet écht in zich heeft, is een extra reden voor de bazen om in te grijpen.

Real Madrid is bereid om Hazard met verlies te verkopen, zo klonk het al in Spanje. Alleen zal het verlies dat de clubleiding maakt op Hazard nog veel groter zijn dan aanvankelijk verwacht.

De Rode Duivel stapte in de zomer van 2019 voor 115 miljoen euro over naar Real. Dat bedrag kon via bonussen zelfs oplopen tot 160 miljoen. Na twee desastreuze seizoenen in Spanje is de marktwaarde van Hazard compleet gekelderd. Volgens Transfermarkt is de Belg nog amper 40 miljoen euro waard.

Peanuts

In Spanje doen er geruchten de ronde dat Real Madrid de 30-jarige Hazard zou willen verkopen voor 50 à 60 miljoen euro. Peanuts in vergelijking met de transfersom die De Koninklijke twee jaar geleden overmaakte op de bankrekening van Chelsea. PSG en Chelsea zouden op de loer liggen om Hazard over te nemen.

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  PSG  I  Rode Duivels  I  voetbal