Vrijdag 7 Mei 2021 - 17:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Koen Wauters doet verrassende onthulling: "Laura Tesoro blijft dat maar vragen aan mij"

Koen Wauters doet verrassende onthulling:

Koen Wauters is al jaren coach in 'The Voice' en dat doet hij nog altijd met heel veel goesting. Hij was onder meer de coach van Laura Tesoro, die nu zelf ook coach is.

“Wij zijn geen jury, zoals bij ‘Idool’ (vier seizoenen liep dat, van 2003 tot 2011 met Koen en Kris Wauters als presentatoren, red.) wel het geval was. Daar werd vaak gelachen met de kandidaten. Gelukkig zijn die tijden definitief voorbij. Wij zijn echte coaches met als opdracht de kandidaten te laten shinen", legt Koen uit in Het Laatste Nieuws.

"Wij werken nauw samen, vertrekkend van hun eigenheid waarin we hen willen versterken. Na al die jaren kan ik bevestigen dat zo’n samenwerking iets speciaals teweegbrengt. Ik heb zelfs nog contact met mensen uit seizoen één. Eens team Koen, altijd team Koen, in het beste geval dan toch."

Laura Tesoro

"Laura Tesoro blijft me om mijn mening vragen bij liedjes en dergelijke, ook al ben ik haar manager niet", vervolgt Koen. "Meer dan honderd kandidaten heb ik in al die jaren begeleid. Als het coronagewijs kan deze zomer zou ik hen allemaal eens willen uitnodigen voor een reünie, iets wat ik me bij het begin van ‘The Voice’ niet had zien doen. Het zegt veel over de oprechtheid in de relatie tussen coach en kandidaat.”

TAGS  I  Koen Wauters  I  Laura Tesoro  I  The Voice  I  shownieuws