Zaterdag 8 Mei 2021 - 13:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Staf Coppens helemaal ontredderd: Dit is er gebeurd

Staf Coppens helemaal ontredderd: Dit is er gebeurd

In aflevering 6 van 'Camping COppens' op maandag 10 mei om 20.40 bij VTM moeten twee containers helemaal leeggemaakt en de kartonnen dozen uitgepakt worden. Staf waagt zich op het ijs in een rallywagen en het wordt nu stilaan tijd om de focus te verleggen op de opening van hun nieuwe camping.

Wanneer de eerste container van de verhuiswagen opengaat zakt de moed van Staf in z’n schoenen. Dit moet nu ook nog allemaal leeg. “Ik heb de indruk dat ze hier ook de inboedel van andere mensen hebben bijgestoken”, zucht hij.

Eenmaal alle dozen binnen staan, begint het uitpakwerk. Maar hier houdt Staf zich opvallend op de achtergrond. “Mijn bevoegdheden zijn eigenlijk wat beperkter nu. Het harde werk, dus de dozen dragen, dat mag. Maar om de inhoud uit de dozen te halen en op z’n plaats te zetten, hebt ge een soort licentie nodig en die heb ik niet”, grapt Staf. “Monique wel, ze heeft daar ooit een soort opleiding voor gevolgd of zo.”  Monique staat ondertussen hoofdschuddend te kijken.

Playstation

Als de kinderen van school komen, is het uitpakwerk al goed gevorderd. “Waah, je hebt de Playstation al geïnstalleerd”, roept Beau enthousiast. “Mag ik straks eens spelen?” Nora duikt meteen in hun vertrouwde zetel die ook al een plekje heeft gekregen in het nieuwe huis. “Als je dan die zetel terug ziet staan en al die andere dingen. Dit is toch gewoon terug ‘thuis’”, zucht Nora met een gelukzalig gevoel. 

TAGS  I  Staf Coppens  I  n365