Elke Clijsters reageert erg fel op zware kritiek van kijkers op Ivan uit 'The Bachelorette' Buitenland
Buitenland

Elke Clijsters reageert erg fel op zware kritiek van kijkers op Ivan uit 'The Bachelorette'

Elke Clijsters reageert erg fel op zware kritiek van kijkers op Ivan uit 'The Bachelorette'

Er kwam ontzettend veel kritiek op Ivan, de man voor wie Elke Clijsters uiteindelijk koos in 'The Bachelorette'. Volgens vele kijkers zou Ivan enkel mee hebben gedaan om bekend te worden.

Elke ontkent dat met klem. “Ivan had oprechte gevoelens voor mij, en ik voor hem”, benadrukt ze in Het Nieuwsblad. “De twijfels die ik bij hem voelde - dat we erg verschillende personen zijn en een andere levensstijl hebben - zijn altijd blijven bestaan, maar ik ben erg blij dat we het een eerlijke kans hebben gegeven. Zo hoeven we ons nu niet voor onze kop te slaan.”

Geen toekomst

Lang heeft de relatie met Ivan in ieder geval niet geduurd. “Eenmaal je uit die televisiebubbel komt, beland je samen in de werkelijkheid”, merkt Elke op. “Hij ging veel de baan op voor z'n werk, ik had mijn kinderen en andere verantwoordelijkheden. We wilden het allebei erg graag, maar gaandeweg zijn we ons beginnen afvragen: Zit hier een echte toekomst in?"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws