Zaterdag 8 Mei 2021 - 22:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Jolien uit 'Blind Getrouwd' met spoed opgenomen in ziekenhuis

Jolien uit 'Blind Getrouwd' met spoed opgenomen in ziekenhuis

Jolien Baeten, die enkele jaren geleden deelnam aan 'Blind Getrouwd' is met spoed geopereerd. Dat gebeurde vrijdag nadat ze wakker werd met hevige pijn in haar buik.

Na enkele onderzoeken in het ziekenhuis bleek dat Jolien een cyste op haar baarmoeder had. “Op zes maanden tijd is die cyste 10 cm gebroeid, de cyste was mijn eierstok aan het aanklemmen waardoor de kans bestond dat die eierstok kon afsterven. Er was een spoedoperatie nodig, die kon echt niet uitgesteld worden", legt Jolien uit.

“Ik moest binnen het uur geopereerd worden, ik dacht ‘ok, de cyste wegnemen and that’s it’, maar het bleek iets complexer te zijn, het blijkt dus Endometriosis te zijn", vervolgt Jolien. "De cyste was gesprongen en hing nog een deel aan m’n eierstok gekleefd. Ze hadden twee opties. Eierstok wegnemen/beschadigen, of ze lieten dat deel voorlopig zitten."

Hormonen

Jolien moet de komende drie maanden hormonen nemen. “Ik hoop gewoon dat het in the end goed komt. Het is gewoon even een shock. Woow, hoe kun je ineens zoiets krijgen? Ik had echt niet door wat er aan de hand was, buiten het feit dat ik een meer gezwollen buik had."

TAGS  I  Jolien Baeten  I  Blind Getrouwd  I  n365