Natalia waarschuwt haar partner Frederik: "Zo loopt het mis" Buitenland
Buitenland

Natalia waarschuwt haar partner Frederik: "Zo loopt het mis"

Natalia waarschuwt haar partner Frederik: "Zo loopt het mis"

Met de komst van Bobbi-Loua vorig jaar zijn Natalia en haar vriend Frederik niet langer alleen. Dat brengt ook veranderingen mee in hun relatie en Natalia waakt daar zeer erg over.

“Ik verontschuldig mij daar soms voor bij de Frederik en dan zegt die: ‘Er is toch geen probleem?’ Ik voel sneller: dat is hier niet zoals het moet", zegt Natalia in Story. "Dan stuur ik die kleine even naar de meter en is het tijd voor ons twee. Als je de dingen laat hangen, loopt het mis. Je moet constant investeren in elkaar. En in jezelf."

Niet wegcijferen

“Ergernissen hebben vaak met onszelf te maken”, vervolgt de zangeres. “Daarom zeg ik altijd: ‘Ik ben de belangrijkste persoon in mijn leven.’ Ik meen dat. Als je potje niet meer vol is, kan je niets aan je kind geven. Pas als ik happy ben, kan ik mijn kind doen lachen. Veel moeders cijferen zich weg voor hun kind en denken dat ze niets voor zichzelf mogen. Dan denk ik: ‘Nee, hoor.’”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws