Caroline over haar partner Karl Vannieuwkerke: "Ik word er gek van!" Buitenland
Buitenland

Caroline over haar partner Karl Vannieuwkerke: "Ik word er gek van!"

Caroline over haar partner Karl Vannieuwkerke: "Ik word er gek van!"

Caroline Vereenooghe is de vriendin van Karl Vannieuwkerke. De sportjournalist blijkt ook thuis een echte sportfanaat te zijn. Dat is niet altijd naar de zin van Caroline, zo blijkt.

"Geef Karl eender welke live sport op tv en hij blijft kijken. Van darts tot snooker, van golf tot basket, naar schaken desnoods. Ik word er gek van!", aldus Caroline in NINA.

Gelukkig zijn er ook heel veel zaken die ze samen delen. "Onze liefde voor dieren bijvoorbeeld", pikt Caroline in. "Ik zou geen relatie kunnen hebben met iemand die niét van dieren houdt. Mijn hond heeft bijvoorbeeld net een konijnenjong uit een hol gestolen. Ik heb dat konijnje melk gegeven en dat loopt nu vrij rond in huis. Karl heeft daar niks op tegen."

Kinderen

Samen hebben ze een zoon Jack. Karl heeft ook nog twee kinderen uit een vorig huwelijk. "Nog voordat ik de kinderen ontmoet had, heb ik een paar keer gezegd tegen Karl: 'Als het niet klikt met de kinderen vertrek ik. Geen discussie.' Mijn eigen ouders zijn gescheiden toen ik negentien was. Ik wilde op geen enkele manier tussen Karl en zijn kinderen komen. Maar dat is ongelooflijk smooth verlopen."

Populair

Laatste nieuws