'Thuis'-kijkers zijn het beu: "Het wordt hoog tijd dat dit aan het licht komt" Buitenland
Buitenland

'Thuis'-kijkers zijn het beu: "Het wordt hoog tijd dat dit aan het licht komt"

'Thuis'-kijkers zijn het beu: "Het wordt hoog tijd dat dit aan het licht komt"

De kijkers van 'Thuis' vinden dat Eddy genoeg geboet heeft. Eddy is na vijf jaar eindelijk van zijn enkelband verlost. Toch voelt hij zich nog niet goed, want hij denkt met pijn aan het hart terug aan Lucas.

Voor de kijkers is de maat vol. Ze wijzen ook naar Peter, die ook niet vrijuit gaat bij Lucas' dood. “Peter en Femke zijn ook geen twee heiligen, hoor!”, reageert een kijker op de sociale media. “’t Wordt hoog tijd dat hun fouten bij de dood van die kleine ook aan het licht komt, want dat eddy hier alleen voor opdraait is triestig.”

“Eddy, je bent een prachtige kerel”, laat iemand anders weten. “Ze zijn vergeten dat Peter er ook mee te maken had. Dus hij is in principe net zo schuldig. Hij was er toen ook bij om Peggy uit de weg te ruimen.”

Even schuldig

“Ik heb het nooit eerlijk gevonden: Peter zat samen met hem complotten te bedenken en was in mijn ogen even schuldig, maar daar werd niks over gezegd… Hoe kan hij leven met z’n leugen? Hij weet goed genoeg dat hij Eddy zo ver gedreven had", aldus een trouwe kijker.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws