Maandag 10 Mei 2021 - 22:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Tom Waes kijkt met grote ogen naar Stephanie Planckaert: "Ongelooflijk is het"

Tom Waes kijkt met grote ogen naar Stephanie Planckaert:

Tom Waes was in de eerste seizoenen van de 'Planckaerts' regisseur. Hij kent Stephanie Planckaert dus al een hele tijd en hij is erg lovend over haar.

“Ze was nog een tiener toen ik haar voor het eerst ontmoette, maar het was snel duidelijk dat ze toen al met beide voeten op de grond stond”, legt Tom uit in TV-Familie.

“De Planckaerts laten zich niet uit het lood slaan door wat anderen van hen denken. Dat typeert hen”, vervolgt Tom. “En het resultaat mag er zijn: Stephanie is als prille dertiger de topmama van drie prachtige kinderen. Ik heb enkel bewondering voor haar. Ongelooflijk wat zij heeft klaargespeeld.”

Niet veranderd

Een tijdje geleden kwamen Tom en Stephanie elkaar tegen. “Ik heb haar gezegd dat ze nog geen haar veranderd is”, aldus de televisiemaker. “Haar présence en karakter zijn hetzelfde gebleven. Ik heb heel mooie herinneringen aan die familie. Al bezitten ze niet de hoogste diploma’s, hun levenswijsheid is fantastisch. Uiteraard heb ik naar ‘Château Planckaert’ gekeken. En ook nu wil ik het niet missen.”

TAGS  I  Tom Waes  I  Stephanie Planckaert