Stunt Club Brugge met terugkeer van Thomas Meunier?

Stunt Club Brugge met terugkeer van Thomas Meunier?
Maandag 10 Mei 2021 - 17:30   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Het gaat niet zo goed met Thomas Meunier (29). De Rode Duivel kwijnt steeds verder weg bij Borussia Dortmund. Meunier zit al een tijdje op een zijspoor en een vertrek lijkt zich dan ook op te dringen.

Volgens Het Laatste Nieuws moet Meunier zich stilaan zorgen maken over zijn toekomst bij Borussia Dortmund. "Zelfs de zware blessure van zijn rechtstreekse concurrent op de rechtsachter, Mateu Morey, heeft niets aan zijn situatie veranderd", merkt de krant op.

Sinds de interlandbreak stond Meunier niet één keer meer in de basis bij Dortmund. Sinds 20 maart verzamelde Meunier amper 25 speelminuten. En dat is toch veelzeggend. In Duitsland valt zelfs te horen dat Dortmund de 29-jarige Meunier na afloop van dit seizoen alweer wil verkopen.

Terug naar Club?

Waar de toekomst van Meunier ligt, is nog niet duidelijk. Bij Club Brugge houden ze de situatie van hun ex-speler alleszins nauwlettend in de gaten. Als Meunier open staat voor een terugkeer, zal Club er alles aan doen om de rechterwingback aan de haak te slaan.

De marktwaarde van Meunier bedraagt volgens Transfermarkt 12 miljoen euro. Bij Dortmund zouden ze echter bereid zijn om Meunier, die vorige zomer gratis overkwam van PSG, goedkoper te laten gaan. Het zou een stunt zijn om Meunier terug te halen naar België, maar Club lijkt niet bij voorbaat kansloos in dit dossier.

TAGS  I  Club Brugge  I  Thomas Meunier  I  voetbal