Donderdag 13 Mei 2021 - 12:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Christa heel duidelijk tegen haar man Eddy Planckaert: "Als je dat doet, ben ik weg"

Christa heel duidelijk tegen haar man Eddy Planckaert:

Eddy en Christa Planckaert zijn al 49 jaar een gelukkig koppel. Toch zat er op een dag een idee in het hoofd van Eddy waar Christa echt geen vrede mee kon nemen. Dat liet ze hem dan ook duidelijk blijken.

Eddy wilde namelijk een modellenbureau opstarten in Litouwen. "Ik méén het: in Litouwen wilde ik zo’n bureau opstarten", bevestigt hij in HUMO. Daar was Christa hoegenaamd niet mee akkoord. "Toen liep ik op hoge poten, en heb ik gezegd: ‘Niet met mij, Planckaert. Als je dat doet, ben ik weg.’"

Eddy heeft er nog spijt van. "Nochtans lagen daar zoveel kansen! Litouwen heeft mooie vrouwen, hè. We hebben eens een casting georganiseerd. Ik zag het al helemaal voor mij: die vrouwen zouden defileren op modeshows overal in Europa! (Gespeeld verontwaardigd) Maar het mocht dus niet."

"De grens respecteren"

Desondanks heeft Eddy wel geluisterd naar zijn vrouw. "Ja, natúúrlijk luisterde ik. Want Christa is zachtaardig en vergevingsgezind, en de kampioen van het relativeren: als zíj dan een grens trekt, moet je die respecteren."

TAGS  I  Eddy Planckaert  I  Christa Planckaert