Donderdag 13 Mei 2021 - 15:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Opschudding in 'Familie': "Lijk duikt plots op, dit personage is de dader"

Opschudding in 'Familie':

Volgens TV-Familie gaat Simon weer hard toeslaan. Hij zou helemaal niet genezen zijn en dus opnieuw schade aanrichten, zeker nu de seizoensfinale volgende maand op komst is.

“De twijfels over de geestelijke gezondheid van Simon nemen bij ‘Familie’-fans nog toe nu een vreemde oproep op een website is uitgelekt”, schrijft TV-Familie. “De makers van ‘Familie’ zijn namelijk op zoek naar een mannelijke figurant, die gedurende enkele uren bij opnamen in Rendeux in de provincie Luxemburg een lijk kan spelen.” 

"Waarom zou anders die verhaallijn aan bod komen?"

“Dit wil concreet zeggen dat er binnenkort - misschien in de seizoensfinale eind juni of anders begin volgend seizoen - nog eens een dode valt in de serie”, schrijft het weekblad. “En het gaat duidelijk om een overlijden in bijzonder verdachte omstandigheden, want er worden ook figuranten gezocht om de rol van politieman op zich te nemen. Wellicht om bij het dodelijke slachtoffer de nodige vaststellingen te doen.”

“Aangezien een onbekende man als lijk zal te zien zijn, sterft er niemand van de vaste acteurs”, klinkt het nog. “Alle aandacht gaat dus naar de dader. En die moet wél een bekende zijn, want waarom zou die verhaallijn anders aan bod komen?"

TAGS  I  Familie