Gevecht bij Antwerp: ploegmaat slaat Van Damme blauw oog Sport
Sport

Gevecht bij Antwerp: ploegmaat slaat Van Damme blauw oog

Gevecht bij Antwerp: ploegmaat slaat Van Damme blauw oog

Royal Antwerp FC verloor zondag met 2-0 op het veld van KV Kortrijk. De oudste club van ons land begint zo pas als zesde en laatste aan play-off 1. En dat zijn dan nog niet eens de enige zorgen voor trainer Laszlo Bölöni...

Hij moet er ook over waken dat de neuzen van de spelers in dezelfde richting wijzen. Zo was er deze week een vervelend incident op training. Didier Lamkel Zé deelde een slag uit aan Jelle Van Damme, die aan het voorval een blauw oog overhield.

"Naast de vele geblesseerden en geschorsten was er bij Antwerp gisteren ook geen plaats in de selectie voor Didier Lamkel Zé. De 22-jarige Kameroener was namelijk disciplinair geschorst, nadat hij enkele dagen eerder een slag had uitgedeeld aan Jelle Van Damme na een duel op training. Een domme manier voor Lamkel Zé om zich buitenspel te zetten voor de match in Kortrijk en dat is niet voor het eerst dit seizoen", schrijft Het Nieuwsblad.

Van Damme geschorst

Dat Van Damme tegen Kortrijk niet speelde, had niets te maken met het voorval. "Ook Van Damme, die aan de slag een blauw oog overhield, ontbrak gisteren in de ­selectie, maar hij werd gewoon gespaard omdat hij op negen gele kaarten stond en een schorsing moest vermijden. Hij was wel aanwezig in Kortrijk."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws