Vrijdag 14 Mei 2021 - 22:00   I   Foto: SBS  I   door Redactie

Kelly Pfaff heel duidelijk over Julie Vermeire: "Dat is ze echt van géén kanten!"

Kelly Pfaff heel duidelijk over Julie Vermeire:

Kelly Pfaff kent Julie Vermeire al heel lang. Julie is immers goed bevriend met Shania Gooris, de dochter van Kelly. Kelly is erg lovend over de dochter van Jacques Vermeire.

"Ik noem Julie altijd ‘baby’, maar dat moet ik afleren",  zegt Kelly in TV-Familie. "Maar ik ken haar al van toen ze nog in de wieg lag. Ik denk niet dat er één tuinfeest geweest is bij de Pfaffs waarvoor Jacques niet uitgenodigd was. En wij werden gevraagd voor de babyborrels bij Jacques."

"Julieke is een goeie vriendin van m’n dochter Shania. Ze was bij ons dus al kind aan huis vóór wij ‘concurrenten’ werden in ‘Dancing with the Stars’. Geregeld kwam ze hier in Brasschaat voor een filmavond of een pyjamaparty", aldus Kelly.

Kelly moet niet lang nadenken over het grootste talent van Julie. "Ze bijt zich vast als een pitbull als ze iets wil. Ja, ze zal altijd alles in het werk stellen om haar dromen waar te maken. Ook als ze beslist om zich toe te leggen op acteren, zal zij dat fantastisch doen. En op de dansvloer heeft ze zich gesmeten voor twee. Nee, lui is Julie van geen kanten!"

TAGS  I  Kelly Pfaff  I  Julie Vermeire  I  n2