Vrijdag 14 Mei 2021 - 15:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over laatste aflevering van 'Dertigers': "Dit is onacceptabel!"

Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over laatste aflevering van 'Dertigers':

Gisteren zond Eén de laatste aflevering van het derde seizoen van ‘Dertigers’ uit. Ook dit jaar was de populaire serie weer een schot in de roos. Kijkers zaten dan ook op het puntje van hun stoel om Pieter, Nora, Tinne, Bart, Alex en Saartje voor een laatste keer te zien schitteren.

Fans vinden het vooral heel erg jammer dat het seizoen er alweer opzit. “Prachtige reeks”, klinkt het op de een van de fansites van ‘Dertigers’. “Het zijn allemaal topacteurs. Van mij mag dit alle dagen op televisie komen. Ik krijg er maar geen genoeg van. Spijtig dat dit seizoen weer voorbij is.”

“Veel beter dan ‘Thuis’ en ‘Familie’, hoor”, vindt een ander. “Van mij mag die serie nog jaren blijven doorgaan. Zo levensecht en zeer goede acteurs.” “Super serie, maar ook super jammer dat het seizoen gedaan is. Ik ben vooral fan van Bart en Tinne, maar eigenlijk zet iedereen een voortreffelijke prestatie neer.” 

"Dit accepteer ik niet"

“Ohh, nu al gedaan. Echt een top serie die voor mij nooit meer moet stoppen!”, lezen we nog. En ook: “Jammer dat het al gedaan de laatste aflevering was. Geweldig hoe Bart zijn gezin beschermt en ze allebei tot inzicht komen!”

Toch is er ook een minpuntje op ‘Dertigers’ aan te merken. “Het was het seizoenseinde van ‘Dertigers’, and i’m nót okay”, laat een een kijker weten. “Bart en Tinne zijn endgame in mijn hoofd en iets anders accepteer ik niet.  Wanneer begint dat vierde seizoen alweer?”

TAGS  I  Dertigers  I  n2