Zaterdag 15 Mei 2021 - 09:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Grote verrassing in 'Thuis': "Zij worden een koppel"

Grote verrassing in 'Thuis':

Het zit Lowie niet mee in ‘Thuis’. Hij is duidelijk nog steeds verliefd op Viv, maar zij houdt de boot nog altijd af, óók na hun kus. Ze zitten allebei immers in een andere relatie.

Toch zien de kijkers van ‘Thuis’ het allemaal nog goedkomen tussen Lowie en Viv, ook na al die keren dat Viv Lowie heeft afgewezen. “Lowie gaat zijn Viv’ke nooit loslaten. Voor hem is het Viv en niemand anders. Die twee horen ook gewoon samen, dat ziet iedereen toch!”, klinkt het.

“Tegen het einde van dit seizoen zijn Lowie en Viv terug een koppel, let op mijn woorden”, zegt iemand op de sociale media. “En Emma is verliefd op Jef, maar zij weet het gewoon nog niet. Het zou me niet verbazen moesten zij gewoon switchen en ook een koppel vormen.”

“Komt wel goed met Viv en Lowie, laat ze maar even doen”, aldus een ander. “Op het einde van de rit komt alles goed. Met vallen en opstaan.” En ook: “Allez, Viv’ke, laat uw hart spreken, meisje. Lowie blijft er toch voor gaan, hoor! Jullie passen zo goed bij elkaar, komaan geef het een kans!”

TAGS  I  Thuis  I  n2