Zaterdag 15 Mei 2021 - 08:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Transferbom: 'Romelu Lukaku verlaat Inter'

Transferbom: 'Romelu Lukaku verlaat Inter'

Romelu Lukaku (28) staat nu écht voor een vertrek bij Internazionale Milano. De Italiaanse landskampioen gaat gebukt onder financiële problemen en kan niet anders dan zijn sterspeler te verkopen.

Lukaku wordt al wéken aan een vertrek gelinkt en dat is niet zomaar. Eerder deze week leek Big Rom nog op weg naar Manchester City, maar niets is minder waar. De Engelse kampioen zet nu immers vol in op de komst van Dortmund-aanvaller Erling Haaland.

Volgens Italiaanse bronnen trekt Lukaku straks naar Chelsea. The Blues willen alles uit de kast halen om de Belg terug te halen. De bewuste bronnen melden dat Chelsea reeds een officieel bod van 120 miljoen euro heeft neergelegd bij Inter.

Inter kan niet weigeren

Inter zou dat bod ook meteen hebben geaccepteerd. Zo'n transfersom kan de Italiaanse kampioen gewoonweg niet weigeren. Nu moet Lukaku zelf wel nog tot een vergelijk komen met Chelsea. Iets wat slechts een kwestie van dagen zou zijn.

Lukaku wil graag terug naar Stamford Bridge. Hij heeft er nog iets recht te zetten na zijn eerdere passage. Tussen 2011 en 2014 stond Lukaku al eens onder contract bij Chelsea, maar kon hij er niet doorbreken.

TAGS  I  Romelu Lukaku  I  Inter  I  voetbal  I  sport