Zaterdag 15 Mei 2021 - 12:30   I   door Redactie

Krantenbezorger treft Anaïs (18) uitgekleed en gewurgd op straat aan

Krantenbezorger treft Anaïs (18) uitgekleed en gewurgd op straat aan

Een jongeman van 18 is gearresteerd in verband met de moord op Anais Mechain, een 18-jarig meisje dat maandagochtend dood en uitgekleed op straat werd aangetroffen. Het was een krantenbezorger die maandag omstreeks 5.30 uur de lugubere ontdekking deed in een woonwijk van Pontault-Combault (Seine-et-Marne in Frankrijk).

Twee dagen later werd het slachtoffer officieel geïdentificeerd. Het gaat om Anaïs Mechain, een meisje van 18 uit Duinkerken. Ze werd gedood door wurging.

Ze woonde bij haar moeder en broer maar maakte uitstapjes naar de Parijse regio om haar vriend te bezoeken, met wie ze enkele maanden samen was. "Een onbetrouwbaar persoon die in de gevangenis heeft gezeten. Ze was helemaal onder zijn invloed", vertelt haar broer.

Aanhouding

Haar vriend werd meteen verhoord, maar ook snel weer vrijgelaten. Vrijdag raakte echter bekend dat er een 18-jarige jongeman werd aangehouden. Of het om de vriend gaat, is niet bekend. Het onderzoek loopt nog door. De politie zoekt uit of er meerdere personen bij de moord betrokken waren.

TAGS  I  Anaïs Mechain  I  moord