Zaterdag 15 Mei 2021 - 19:00   I   Foto: VRT  I   door Redactie

Kijkers van 'De Kemping' halen zwaar uit: "Een onmogelijk mens!"

Kijkers van 'De Kemping' halen zwaar uit:

In de aflevering van ‘De Kemping’ donderdagavond kwam Sophie tot een drastisch besluit. Ze besloot ‘De Kemping’ te verlaten, al kwam dat voor de meesten niet als een verrassing. Niet voor de rest van de groep, maar ook niet voor de kijkers.

”Hallelujah! Ik denk dat niemand rouwig is om haar vertrek… Sophie was echt een onmogelijk mens en de enige storende factor in de groep”, zegt iemand op de sociale media. “Ik vrees een beetje dat door al wat Sophie heeft meegemaakt in haar jonge leven, ze elke vorm van kritiek - ook opbouwende kritiek dus - als een aanval ziet op zichzelf. Jammer genoeg ziet zij dat zelf niet zo.”

“Ja, er is nog werk aan dat meisje”

“Sophie is niet rijp voor de arbeidsmarkt”, reageert een ander. “Ze moet eerst aan zichzelf werken en dat kan ze niet alleen. Ze moet echt leren om hulp te aanvaarden.” “Ja, er is nog werk aan dat meisje”, zegt iemand. “Een beschutte werkplaats is voor haar de ideale oplossing. Daar kan ze meer haar eigen tempo bepalen…”

“Knap programma en respect voor iedereen die meedoet!”, klinkt het nog. “Ik vond Sophie sowieso al een heel negatief persoon. Het was ook heel arrogant hoe ze het gesprek met Tijs Vanneste aanpakte. Dat ze pijn had en daardoor haar taken niet meer aankon, is geen reden om zo agressief te reageren.”

"Ze heeft een probleem met een baas omdat ze zelf zelf de baas wil zijn"

“Zou ze beseffen dat ze fout was, zich herpakken en terugkeren?”, vraagt een kijker zich tot slot af. “Laten we het hopen. Als ik eerlijk ben, heb ik ook al een tijdje mijn bedenkingen bij Sophie. Dit is iemand die zich gestraft voelt als iemand anders haar taak overneemt en kritiek heeft als iemand anders niet voldoet aan zijn taak. Redelijk rechtlijnig qua denkwijze en ze heeft een probleem met 'een baas' want ze wil zelf 'de baas' zijn.”

TAGS  I  De Kemping  I  n365