Zondag 16 Mei 2021 - 14:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Kandidate Nisrine krijgt bijzonder voorstel van makers van 'The Voice'

Kandidate Nisrine krijgt bijzonder voorstel van makers van 'The Voice'

Nisrine zagen we gisteren schitteren in ‘The Voice van Vlaanderen’ met haar versie van ‘My Love Is Your Love’ van Whitney Houston. Het is niet de eerste keer dat Nisrine meedoet aan ‘The Voice’: de eerste keer raakte ze tot in de Battles in het team van Alex Callier.

“Geen haar op mijn hoofd dat eraan dacht om nog eens mee te doen”, zegt Nisrine in Gazet van Antwerpen. “Ik wou via andere manieren mijn weg in de muziek zoeken. Maar ik ben opgebeld met de vraag om me opnieuw in te schrijven. Ik moest er een poos over nadenken, want dat eerdere verlies kwam hard aan. Ik wou nog zoveel van mezelf tonen. Maar ik zit in mijn tweede jaar media- en entertainment business en had tijd. Daarom heb ik die kans omarmd.” 

"Soms is het fijn te horen waar het op staat"

“Deze keer ging ik eerst in zee met Natalia en via een steal kwam ik bij Tourist LeMC terecht. Ik denk dat de enige ben die al drie coaches had in 'The Voice'”, lacht Nisrine. “Alex was heel sympathiek. Hij zag een bepaalde Italiaanse vibe in mij. Hij wou die kaart uitspelen, terwijl ik me zo helemaal niet zag.” 

“Natalia was vooral streng, maar op een toffe manier”, laat Nisrine weten. “Het is leuk als je niet alleen complimenten krijgt, soms is het fijn te horen waar het op staat. Toen er bij de steals door alle andere coaches werd afgedrukt, was de keuze snel gemaakt. Ik wou Tourist omdat ik fan ben van zijn muziek en de Antwerpse link. Ik wist dat het zou klikken.”

TAGS  I  The Voice