Maandag 17 Mei 2021 - 09:08   I   Foto: VRT  I   door Redactie

'Thuis'-kijkers halen zwaar uit naar makers: "Dit gaat er zwaar over"

'Thuis'-kijkers halen zwaar uit naar makers:

Lowieke beleefde tijdens een kampeertrip de schrik van zijn leven. Hij beklom een gigantische rotswand, iets wat voor een Bomans met hoogtevrees horror is. Hij viel en durfde niet meer verder te klimmen. Uiteindelijk kwam het - mede dankzij Viv - allemaal goed.

Kijkers vinden echter dat de verhaallijn van Lowie en Viv te saai wordt gemaakt door de ‘Thuis’-scenaristen. Het spelletje van aantrekken en afstoten sleept al veel te lang aan. “Zó voorspelbaar allemaal! De schrijvers zijn het echt aan het rekken tot de seizoensfinale en daarom zijn de afleveringen zo saai”, klinkt het.

“Wat een zever allemaal"

“Helemaal akkoord”, reageert een ander. “Er wordt gezeverd tot en met. Nog heel even, dan wordt de climax pas gestárt, waarna we weer eens drie maanden op de verdere afloop moeten wachten. Ik heb zo’n vermoeden dat de schrijvers geen inspiratie meer hebben.”

“Ik vind het er echt over gaan nu”, schrijft nog iemand op de ‘Thuis’-fora. “Wat een zever allemaal. Zo saai!” En ook: “Alles begint super langdradig te worden. Vermoedelijk zit de coronacrisis er voor iets tussen, maar toch… Ze zijn aan het trekken en sleuren tot de seizoensfinale met een uitstapje in de Ardennen…”

“Wat een onnozel gedoe, zeg”, lezen we nog. "Ik word niet goed van die twee. En daarvoor is dan een goede actrice zogezegd moeten vertrekken naar Engeland.”

TAGS  I  Thuis