Maandag 17 Mei 2021 - 12:30   I   door Redactie

Nieuwe onthullingen van politie in zaak rond Maddie McCann

Nieuwe onthullingen van politie in zaak rond Maddie McCann

Er zijn nieuwe onthullingen in de zaak rond Maddie McCann. Het Britse meisje verdween in 2007 op vakantie in Praia da Luz in de Algarve. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. De politie verdenkt de Duitser Christian Brückner (43) van de moord op het meisje.

Brückner zou Maddie al vermoord hebben in Portugal, en dus niet hebben meegenomen naar Duitsland. Dat verklaarde de openbare aanklager Hans Christian Wolters aan de Britse krant The Mirror.

Eerder dacht de Duitse politie nog dat Brückner het toen 3-jarige meisje had meegenomen naar Duitsland. Nu gelooft ze dat Maddie werd vermoord in Portugal. Christian Wolters houdt vol dat er concreet bewijs is dat Brückner Maddie McCann vermoord heeft. Hij heeft daar echter nooit verdere details over prijsgegeven. De verdachte blijft ook ontkennen.

Blijvende hoop bij ouders

Maddie zou 18 jaar geworden zijn. Ouders Kate (53) en Garry (52) blijven hopen om haar op een dag terug te vinden. "Elke mei is moeilijk, een herinnering aan vroegere jaren, aan gemeenschappelijke jaren, die verloren of gestolen zijn. Dit jaar is bijzonder pijnlijk omdat wij Madeleines achttiende verjaardag zouden vieren”, zeiden de ouders eerder nog.

TAGS  I  Maddie McCann  I  Christian Brückner