Margriet Hermans haalt uit: "Ik begrijp dat echt niet"

Margriet Hermans haalt uit:
Maandag 17 Mei 2021 - 13:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Margriet Hermans kreeg onlangs haar eerste vaccinprik. Nu moet ze nog een maandje wachten op haar tweede en laatste inenting. Dat er nog steeds mensen zijn die tégen vaccinaties zijn, daar kan de zangeres met haar verstand niet bij.

“Niets dan lof over hoe het vaccinatiecentrum bij ons in Turnhout georganiseerd is. De medische staf en vrijwilligers zijn snel én vriendelijk’, zegt Margriet in TV Familie. “Buiten pijn op de plaats van de injectie heb ik geen last gehad van bijwerkingen. Als ik ’s nachts op die arm lag, deed dat geen deugd. Maar dat heb ik áltijd wanneer ik gevaccineerd word. Begin volgende maand krijg ik al mijn tweede dosis van het Pfizervaccin.”

"Dat er privileges zijn voor wie al geprikt is, vind ik niet meer dan logisch"

“Dat er nog altijd antivaxers zijn… Ik begrijp dat niet”, geeft Margriet eerlijk toe. “Je laten vaccineren doe je als blijk van naastenliefde. Alleen als we de krachten verenigen, kunnen we die groepsimmuniteit verwezenlijken. Dat er privileges zijn voor wie al geprikt is, vind ik niet meer dan logisch." 

“Dat coronapaspoort is een goeie zaak. Sorry, maar wie dat pasje niet kan voorleggen, hoort niet thuis op een indoor evenement”, aldus Margriet. “Dat klinkt weinig liberaal, maar als je niet gevaccineerd bent, heb je niets te zoeken in een bioscoop of theaterzaal”, vindt ze.

TAGS  I  Margriet Hermans