Kat Kerkhofs maakt zich sombere bedenking bij Dries Mertens: "Hij kan het niet" Buitenland
Buitenland

Kat Kerkhofs maakt zich sombere bedenking bij Dries Mertens: "Hij kan het niet"

Kat Kerkhofs maakt zich sombere bedenking bij Dries Mertens: "Hij kan het niet"

Kat Kerkhofs was vorige week te gast in ‘De Cooke en Verhulst Show’. Hier praatte ze over het aankomende Europees kampioenschap voetbal dat voor de deur staat. Uiteraard is haar partner Dries Mertens een van de vaste waarden van de Rode Duivels.

Kat laat weten dat zij en Dries erg uitkijken naar het EK. “Maar voor hem is het erger, want hij zit vast, bij wijze van spreken”, zegt ze. “Hij kan niets gaan doen. Het is niet zo dat hij eens een pintje kan gaan drinken met zijn vrienden. Ik zie daarentegen vrienden en familie en ik kan leuke dingen doen.”

“Voor hem is dat in het begin altijd heel tof, maar dan wordt dat mentaal best wel zwaar omdat je vaak jouw familie niet kan zien”, weet Kat. “Heel het land en alle journalisten zitten daar ook op te zien, en dat is wel een speciaal gevoel. Ik merk wel aan hem dat hij dan wat downer wordt.”

"’t Gaat super goed tussen ons"

Dries werd onlangs 34 jaar. Dat hebben ze gevierd met een gezellig etentje. Met de jaren lijkt hun relatie steeds beter te gaan. “’t Gaat super goed tussen ons, maar ik voel dat echt nu met ouder worden”, zegt Kat. “Ik weet niet of dat een tendens is die iedereen meemaakt, maar met ouder worden voel ik dat heel sterk. Ik dacht vroeger: als je ouder wordt, wordt je elkaar beu, maar dat gevoel heb ik juist minder. Ik vind dat heel aangenaam.”

Populair

Laatste nieuws