Sergio Ramos zet Thibaut Courtois voor volledige Real-kleedkamer voor schut Sport
Sport

Sergio Ramos zet Thibaut Courtois voor volledige Real-kleedkamer voor schut

Sergio Ramos zet Thibaut Courtois voor volledige Real-kleedkamer voor schut

Zinédine Zidane is terug bij Real Madrid en dat zorgt voor de nodige veranderingen. Afgelopen zaterdag zette de Fransman Keylor Navas, en niet Thibaut Courtoisn, tussen de palen. Iets wat kapitein Sergio Ramos alleen maar kan toejuichen, zo blijkt.

Volgens verschillende Spaanse media is Ramos maar wat blij dat zijn maatje Navas opnieuw in de ploeg staat. De ervaren verdediger heeft liever Navas dan Courtois achter zich.

Uit een post op Instagram, vlak na de 2-0-zege tegen Celta de Vigo, bleek dat ook nog eens erg duidelijk. Ramos zwierde een foto van zichzelf en Navas online. Voor sommige Spaanse media is het duidelijk dat Ramos Courtois hiermee voor de volledige Real-kleedkamer voor schut wilde zetten.

Moet Courtois zich zorgen maken?

Of Courtois zich nu al zorgen moet maken over zijn toekomst in Santiago Bernabéu, is voorlopig niet duidelijk. Zidane gaf aan dat zijn keuze voor Navas niet definitief is en Courtois ook nog wedstrijden zal spelen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws