Erg pijnlijke details lekken uit voor Allison Scott over nieuwe relatie van Sean Dhondt Buitenland
Buitenland

Erg pijnlijke details lekken uit voor Allison Scott over nieuwe relatie van Sean Dhondt

Erg pijnlijke details lekken uit voor Allison Scott over nieuwe relatie van Sean Dhondt

Sean Dhondt heeft een nieuwe vriendin, nog geen maand nadat hij op Instagram meldde dat zijn huwelijk met Allison Scott voorbij is. De vijftien jaar jongere Maithé Rivera is de nieuwe vlam van Sean. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Sean en Allison uit elkaar gingen, hing al een tijdje in de lucht. Allison kon Sean de 'affaire-Eveline' niet vergeven. Er lekten toen naaktbeelden uit van hem die hij zelf had gemaakt.

Sean Dhondt zou al een affaire hebben gehad met Maithé Rivera toen hij nog officieel in een huwelijk zat met Allison. Zo werd hij al eens kussend betrapt op de parking van een frituur in Tielt.

"Tijdens zijn huwelijk"

Maithé Rivera was in 2017 finaliste van Miss België. Ze is 22 en had eerder al romances met onder meer Thibaut Courtois. Sean werd al vaker met een vrouw gespot. "Dat Sean dat opnieuw deed, enkele dagen nadat hij in de krant had gezegd te blijven vechten voor zijn huwelijk, daar zijn we toch van geschrokken", klinkt het.

Het is niet duidelijk of Allison al op de hoogte was van zijn romance met Maithé op dat ogenblik. Het blijft in ieder geval wel een pijnlijke kwestie.

Populair

Laatste nieuws