Kijkers halen hard uit naar Château Planckaert': "Meteen afvoeren!" Buitenland
Buitenland

Kijkers halen hard uit naar Château Planckaert': "Meteen afvoeren!"

Kijkers halen hard uit naar Château Planckaert': "Meteen afvoeren!"

‘Château Planckaert’ scheert elke week hoge toppen in de kijkcijfers-lijstjes. Toch zijn er niet alléén maar voorstanders van Eddy Planckaert en zijn familie. Dat blijkt uit de reacties op de sociale media.

“Sorry hoor, maar ik heb het niet zo voor programma's die door ons allemaal worden betaald, en die voor de camera in scène gezette situaties tonen in een slecht Nederlands. De enigen die hier beter van worden, zijn de Planckaerts zelf. Maar kom, dat is mijn mening, er mogen er natuurlijk ook andere meningen zijn”, merkt een man, die het nog fatsoenlijk verwoordt, op. Anderen zijn niet zo vriendelijk in hun commentaar.

“Wat een barspecht programma”, zegt een ander al wat strenger. “Afvoeren die handel, want dit is toch wel beneden alle peil, vind ik. Maar ja, als het maar kijkcijfers oplevert, zeker. We laten de camera maar draaien en zien wel wat het wordt. Dit is pure pulp!”

"De Planckaerts danken u om hun leven te financieren"

“Hier, nu kunnen ze in Frankrijk wat onnozel gaan doen voor televisie”, lezen we. “Ons belastinggeld gaat op die manier weer naar het buitenland... Het is nog niet genoeg dat hun schulden zijn kwijtgescholden, of vergis ik me? Ik dacht het niet.”

En ook: “Je ziet toch dat alles in scène is gezet bij die familie? Denken de kijkers nu echt dat die alles alleen doen? Opeens kunnen die alles zelf, zoals vloeren en zo. Komaan, geloof het maar niet. De Planckaerts danken u (weliswaar in slecht Nederlands) om hun leven te financieren!”

“Pff, wat een bullshit. En daar moeten we nog voor betalen ook”, klinkt het ook. “Er is bijna nooit meer wat leuks op televisie, alleen dit soort zever en herhalingen. Ik lees wel een goed boek.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws