Dramatische wending in 'Thuis': "Jacques vermoordt nu ook dit geliefd personage" Buitenland
Buitenland

Dramatische wending in 'Thuis': "Jacques vermoordt nu ook dit geliefd personage"

Dramatische wending in 'Thuis': "Jacques vermoordt nu ook dit geliefd personage"

In ‘Thuis’ is Dieter gefrustreerd na een telefoontje met de Spaanse politie. Het onderzoek gaat niet vooruit en Jacques blijft slachtoffers maken. Hij stelde zelfs voor om zélf naar Spanje te vertrekken, maar volgens de kijkers zit Jacques ondertussen alweer in België.

“Jacques zit immers al lang weer ergens ten velde, dicht bij huis”, zegt een fan op de ‘Thuis’-fora. “Hij volgt alles nauwgezet op, tot hij de kans ziet om op het juiste moment te voorschijn te komen en zijn volgende slag te slaan. Je kan zeggen wat je wilt, maar de spanning stijgt wel!”

"Dieter en Tim zullen alwéér te laat komen"

“Er gaan nog meer doden vallen voor de seizoensfinale”, laat een ander weten. “Want volgens mij is Jacques al lang terug en zit hij bij Paulien. Het zal zeker nog spannend worden, maar ik denk dat hij Paulien eerst zal aanpakken. Zij loopt met haar ogen open in zijn val.”

“Rarara, waar is Jacques? Hij zit bij Paulien!”, lezen we nog. “En politiehelden Dieter en Tim zullen alwéér te laat komen als hij de volgende keer toeslaat. En dan zal Paulien het slachtoffer zijn.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws